13/12/2010

FITNESS WORLD

I går, den 3. advent, fik jeg et Fitness World kort. Jeg har snakket om det i lidt tid, og nu syntes "min nisse" det var på tide at jeg fik det - yay! 
Nu er der ingen undskyldning for ikke at træne (brugte før at jeg jo ikke kunne løbe når der var sne. Ikke fordi jeg løb specielt meget da der ikke var sne..) så jeg må snart afsted! Jeg har gået hos Fitness World før - ok jeg var meldt derind, "gik" der ikke så meget - men den her gang skal jeg virkelig give den gas!! 
Andre end mig der ikke helt tror på mig?..

2 kommentarer:

Regitze sagde ...

you can do it! Kender det alt for godt fra mig selv, men næste gang (næste gang!!!) gør jeg det fuld skrue og 100 procent og i mere end en måned. Ikkos? Tror man ska finde en veninde at træne med, så man kan lave nogle aftaler. Hvis nu det blev til træneaftaler i stedet for lets-eat-cupcakes-and-drink-latté aftaler. Gad vide hvor man finder den slags træneveninder?!

amalie amelang sagde ...

Det er nu meget rart at vide at der er andre der har det som en selv ;) man må nok bare slæbe nogle af sine veninder med (eller få dem til at slæbe en selv) of få det gjort.. tak for rådet :)