07/01/2011

Womans nytårsfortsættere


Woman har lavet 10 nytårsfortsættere som de er sikre på man kan holde. Jeg synes virkelig det er nogle dejlige fortsættere som bliver utrolig lette at holde!


1. Spis mere chokolade
Chokolade er skønt - og det traditionelle nytårsforsæt er, at det skal skæres væk. Men hvorfor egentlig? Det smager jo himmelsk, og så har det masser af fordele: Det nedsætter risikoen for hjertekarsygdomme og åreforkalkning, det giver en større sexlyst og faste bryster (jeps, du læste rigtigt!), og så giver det ovenikøbet et længere (og sjovere) liv... Så spis dog løs - det kan kun gøre dit liv bedre!

2. Hav mere sex 
Sex er godt. Sex er sjovt. Sex er livsbekræftende og dejligt. Så hvorfor ikke få mere af det? Og du kan sagtens få tid til det, selv i den travleste hverdag - snup en quickie, det tager ikke en evighed, og det booster din sexlyst. For sex behøver jo ikke tage en evighed hver gang. Vel?

3. Få en federe garderobe
Hvem kan sige nej til det? Og det behøver faktisk ikke koste en formue - ikke, hvis du kender din stil og ved, hvordan du scorer det fedeste tøj til en billig penge. Kender du din stil, kan du undgå fejlkøb (og dermed spare penge) - og nye køb kan du lige så godt gøre på udsalg, på Trendsales og loppemarkeder eller bytte dig til med veninderne. Voila, nytårsforsæt opfyldt!

4. Dovn mere!
Nytårsforsæt handler altid om ting, du skal gøre. Her er en fed ting, du kan gøre: Ingenting! Dovn, das, slap af! Lad opvasken flyde, glem alt om regninger, der skal betales og bøger, der bør læses. Dovn max i gennem - husk på, at det forebygger stress!

5. Plej dig selv lækker
Hvem har sagt, du partout skal løbe 15 kilometer for at få det bedre med dig selv (selvom det muligvis hjælper)? Næh, du kan også tage den lette vej til at elske dig selv lidt mere: Pimp og plej dig sevl Tag et langt bad og giv dig selv en ansigtsmaske. Smør din krop ind i bodylotion. Læg neglelak. Plej dine fødder og barber ben - også midt om vinteren. Fordi du fortjener det, og når du føler dig lækker, bliver du også lækker!

6. Hyg mere med veninderne
Det er jo dem, der gør dit liv lidt sjovere. Så find tid til at være sammen med dem. Det behøver ikke tage lang tid eller koste en masse penge: Ring, når du alligevel sidder i bussen og keder dig. Dyrk motion sammen. Spis frokost sammen. Sig ja til dem - frem for nej. Se på det sådan her: Det er en god investering i dig selv og dit eget velbefindende (og så er det ovenikøbet sjovt!)

7. Vask tøj sjældnere
Seriøst: Hvor tit vasker du tøj, fordi det er plettet? Nej, vel? Som regel er det tanken om, at det lugter eller allerede er brugt og derfor ”trænger”, der får dig til at traske ned og starte vaskemaskinen igen. Men faktisk er al den renlighed både overdrevet og miljøskadeligt, og så forkorter det dit tøjs levetid. Luft tøjet eller damp det i badeværelset, mens du alligevel tager bad. Så slipper du for at gå helt så tit til vaskemaskinen!

8. Brug mere tid på internettet
Du kan sidde på din flade numse, og du har hele verden ved dine fingerspidser. Du kan læse woman.dk. Du kan shoppe. Du kan se tv. Du kan chatte med dine venner. Og det bedste af det hele? Du kan formentlig gøre en stor del af det i din studie- eller arbejdstid. Jamen, selvfølgelig skal du da være mere på internettet!

9. Hav det sjov
Ok, helt kommer du nok ikke udenom alt det kedelige - så som at møde op på arbejde eller studie hver morgen. Men kig lige på dit liv: Hvor stor en del af de ting, du gør, gør du egentlig af pligt? Tager på besøg hos kærestens syge mormor, går ud med din klagende veninde, rydder op, gør rent... Men du behøver jo faktisk ikke gøre det, så spørg altid dig selv, om du virkelig har lyst til at gøre tingene, før du gør det. Og hvis svaret er nej, så ignorer din dårlige samvittighed og tænk på hvor meget det gavner dig at sige fra. Sig fra - og har du ikke lyst til at smide det direkte i hovedet på folk, så find på en tam undskyldning og sig, du er syg / har travlt på arbejde / skal til Timbuktu og samle svampe; kun fantasien sætter grænser!

10. Drop opvasken
Opvaskebørste og -balje er sooo last century. Køb dog en opvaskemaskine. Undskyldningen om, at du ikke har plads, duer ikke, for du kan jo i dag få små bordopvaskemaskiner, der passer i selv det mindste køkken. Og tænk på al den tid, det vil spare dig....

Ingen kommentarer: