21/06/2010

IN tester tørshampoo


VÆLG EFTER HÅRFARVE
Star Dust fra Gun-Britt, 75 g, 265 kr.

Om produktet: 
Denne tørshampoo fungerer også som volumengivende hårpudder og fås i farver: blond, brun, rød og sort. 

Om oplevelsen: 
Konsistensen er i pulverform, nærmest støv med en let tone af brun passende til håret. Pudderet fordeles i håret ved at trykke en "puddersky" ud direkte fra flasken, som holdes 10 cm fra håret, der løftes op. Til sidst rystes håret på plads. 
OBS: Lad være med at tage din fineste hvide skjorte på, hvis du bruger et farvet pudder, for det lægger sig på tøjet og ses tydeligt. 

Virker den? 
Den giver absolut fyldigt, men fuldstændig mat, dødt og glansløst hår. Gun-Britt anbefaler Shine by GB for at genskabe glans, og det er nødvendigt. 

Stjerner: * * * (tre ud af fem) 

DEN FRA APOTEKTET
Gentle Dry Shampoo fra Klorane, 15 ml, 109,50 kr.

Om produktet:
Denne tørshampoo indeholder ekstrakter af blødgørende hvede, som blødgør og beskytter håret. Renser mildt, giver volumen og lethed til håret. 

Om oplevelsen: 
Meget nem at bruge, men der kommer en del ud ad gangen, og det føles vådt og koldt, hvis man ikke husker de 30 cm's afstand. Håret bliver ikke til grå heksetotter, som denne testperson tidligere har prøvet med tørshampoo. Det er godt!

Virker den?
Tørshampooen blev afprøvet på halvfedtet morgenhår, og resultatet blev overraskende godt. Testeren følte intet behov for at få vasket håret rigtigt resten af dagen, og det var blødt og nemt at sætte bagefter. Alt i alt cirka 5 nemme minutter at få rent hår på. 

Stjerner: * * * * (4 ud af fem)

LET OG LUFTIGT HÅR
Volumizing Dry Shampoo fra Big Sexy Hair, 150 ml, 149 kr.

Om produktet: 
Absorberer overskydende olie og rester af stylingprodukter. Er gennemsigtig og efterlader ikke et støvet look i håret. 

Om oplevelsen:
Meget nem at fordele i håret og hårbunden. Sprayes i fra ca. 10 cm's afstand og skal derefter sidde i nogle minutter. Det overskydende børstes ud bagefter. 

Virker den?
Håret bliver omgående let og fyldigt, og det kan mærkes helt inde fra hårbunden. Håret ser levende og sundt ud, og der er ingen spor efter sprayen, da den er farveløs. 


IN'S FAVORIT 

LÆKKER OG EFFEKTIV
Dry Shampoo fra Toni & Guy, 200 ml, 130 kr.

Om produktet:
Gør håret mat og rent med en frisk duft og giver det en sexet tekstur og flot volumen. 

Om oplevelsen: 
En meget tjekket, sølvfarvet emballage der signalerer, at her er der styr på tingene. Det er nemt at spraye tørshampooen i håret, og duften er frisk uden at virke alt for parfumeret. 

Virker den?
Testeren var meget tilfreds med resultatet, og produktet er også genialt, hvis man bare øsnker sig lidt mere fylde eller struktur i håret. Man behøver ikke at spraye ret meget i håret for at mærke en effekt. 

Stjerner: * * * * * (fem ud af fem)


BEDST TIL PRISEN

FRISK HOVEDBUND
Frottee Tørshampoo fra Swiss O-Pair, 200 ml, 85 kr.

Om produktet: 
Dette er en tørvask til brug ind imellem hårvaskene. Frisuren friskes op og får atter fylde. 

Om oplevelsen: 
Der er lidt tysk deodorant over den blå flaske, men samtidig virker den også meget troværdig og effektiv. Og testeren blev ikke skuffet, sprayen virker dejlig forfriskende og kølig på hovedbunden og er nem at fordele. Flot resultat som testens billigeste. 

Virker den?
Håret blev omgående frisket op, og håret fik mere fylde, som holdt fint hele dagen. 

Stjerner: * * * * * (fem ud af fem)


Ingen kommentarer: